He leído y acepto los términos y condiciones

L’esport, un aliat pel cervell i contra les malalties neurodegeneratives

mar 2014

ancianos-cuba_ejerciciosTothom és conscient dels beneficis de fer una activitat física per l’organisme i de la seva capacitat per immunitzar-nos davant certes malalties de tipus cardiovascular, obesitat, hipertensió, diabetis, etc…

Per contra, no són tan coneguts els canvis que l’exercici provoca en el cervell.

Són una serie de canvis que permeten millorar les funcions cognitives (memòria, aprenentatge, raonament, atenció…) i que fins i tot poden ajudar-nos a  lluitar contra una malaltia degenarativa com l’Alzheimer, el Parkinson o l’ataxia.

Ens ho explica en aquest àudio en Roger Negrete, llicenciat en Biotecnologia i especialitzat en Neurociències i Neurofarmacologia.

Secció ‘Esport i Salut’, emesa en el programa En Joc de La Xarxa Radio (22/03/2014)

Comments are closed.

  • Nutrición sana, ejercicio y dieta equilibrada. No hay más secreto que acompañarlo con la constancia y disciplina en el entrenamiento. Somos aquello que hacemos. Por eso, nuestro cuerpo responde a los estímulos que recibe. No concibo una vida plena sin el deporte, mi compañero de viaje vital que corre conmigo desde 1969. Disfruto explicando y divulgando aquello que aprendo cada día y me ayuda a ser mejor. ¿Te vienes?