He leído y acepto los términos y condiciones

Lesions i preparació física dels castellers

jun 2014

castellFer castells és una activitat que com sabem comporta riscos de caure i prendre mal, però a la vegada exigeix un esforç físic elevat per part de tots els castellers que hi participen.

Per això la preparació física, tant pel que fa a l’entrenament muscular com cardiovascular o aeròbic, és un aspecte que està adquirint cada cop més importància i que els metges especialistes recomanen fer.

Per altra banda, s’ha de tenir present que els castellers -com qualsevol persona que fa una activitat física- tenen risc de patir lesions i la millor manera de prevenir-les és gaudint d’una bona condició física.

daniel-castillo-i-isern

Dr. D.Castillo

Ens ho explica en aquesta entrevista el Doctor Daniel Castillo, metge especialista en Medecina de l’Esport i actual Director científic i mèdic de la coordinadora de colles castelleres de Catalunya.

Secció d”Esport i Salut’, emesa en el programa En Joc de La Xarxa Radio (28/06/2014) 

Comments are closed.

  • Nutrición sana, ejercicio y dieta equilibrada. No hay más secreto que acompañarlo con la constancia y disciplina en el entrenamiento. Somos aquello que hacemos. Por eso, nuestro cuerpo responde a los estímulos que recibe. No concibo una vida plena sin el deporte, mi compañero de viaje vital que corre conmigo desde 1969. Disfruto explicando y divulgando aquello que aprendo cada día y me ayuda a ser mejor. ¿Te vienes?