He leído y acepto los términos y condiciones

Les lesions més freqüents en els ciclistes

may 2014

ciclismoCaigudes i accidentes al marge, el ciclisme és un dels esports amb menys incidència de lesions articulars i musculars.

Tot i això, el fet de passar moltes hores dalt de la bicicleta, mantenir una postura estàtica, repetir milers de vegades un mateix gest… també provoca que els ciclistes presentin molèsties, dolors i diferents tipus de lesions. La majoria són conseqüència de no estar correctament col·locat o assegut a la bicicleta, sigui de carretera, muntanya, triatló o de passeig.

Ximo Borràs -llicenciat en ciències de la activitat física i l’esport en l’especialitat de ciclisme i director del estudi biomecànic Cycling Metric- ens explica en aquesta entrevista quines són les principals lesions que pateixen els ciclistes i com prevenir-les.

Secció d”Esport i Salut’, emesa en el programa En Joc de La Xarxa Radio (31/05/2014)

Comments are closed.

  • Nutrición sana, ejercicio y dieta equilibrada. No hay más secreto que acompañarlo con la constancia y disciplina en el entrenamiento. Somos aquello que hacemos. Por eso, nuestro cuerpo responde a los estímulos que recibe. No concibo una vida plena sin el deporte, mi compañero de viaje vital que corre conmigo desde 1969. Disfruto explicando y divulgando aquello que aprendo cada día y me ayuda a ser mejor. ¿Te vienes?