He leído y acepto los términos y condiciones

La tendinopatia

abr 2014

tendinopatia Aquil.lesLa tendinopatia o patologia tendinosa és una de les lesions més comunes en els esportistes. Es manifesta amb dolor e inflamació a un determinat tendó, limitant molt sovint la pràctica esportiva. Els tendons més vulnerables són els d’ Aquil.les, rotulars i cuadricipitals, entre altres.

Es tracta d’una patologia molt complexa tant pel que fa a la seva clínica com pel seu tractament, ja que es dóna la circumstància que cada tendó és un món i respon als tractaments de manera diferent.

El doctor Carles Pedret, expert en patologia tendinosa i assesor dels serveis mèdics del F.C. Barcelona, ens explica en aquest àudio com tractar-la i prevenir-la a més de desmuntar algunes falses creences.

Secció ‘Esport i Salut’ emesa en el programa En Joc de La Xarxa Radio (12/04/2014)

Comments are closed.

  • Nutrición sana, ejercicio y dieta equilibrada. No hay más secreto que acompañarlo con la constancia y disciplina en el entrenamiento. Somos aquello que hacemos. Por eso, nuestro cuerpo responde a los estímulos que recibe. No concibo una vida plena sin el deporte, mi compañero de viaje vital que corre conmigo desde 1969. Disfruto explicando y divulgando aquello que aprendo cada día y me ayuda a ser mejor. ¿Te vienes?