He leído y acepto los términos y condiciones

L’osteopatia de pubis o pubàlgia a l’esport

mar 2014

pubalgiaL’osteopatia de pubis o pubàlgia és una patologia molt freqüent entre els esportistes i, malauradament, té la peculiaritat de que un cop apareix és complicada i llarga de curar.

Es tracta d’una lesió molt incapacitant que no només invalida per la practica esportiva, si no que fins i tot pot arribar a molestar per les activitats del dia a dia.

És més freqüent en els homes que en les dones i sobre tot són els futbolistes els que més la pateixen.

En aquesta nova entrega de la secció ‘Esport i Salut’ de La Xarxa Radio, el fisioterapeuta i osteòpata Miquel Àngel Cos ens explica com cal tractar-la i prevenir-la. També ens detalla quins tipus d’ exercicis són els més adients per combatre-la, a més de desvetllar-nos perquè el sexe masculí és més procliu a patir-la.

Comments are closed.

  • Nutrición sana, ejercicio y dieta equilibrada. No hay más secreto que acompañarlo con la constancia y disciplina en el entrenamiento. Somos aquello que hacemos. Por eso, nuestro cuerpo responde a los estímulos que recibe. No concibo una vida plena sin el deporte, mi compañero de viaje vital que corre conmigo desde 1969. Disfruto explicando y divulgando aquello que aprendo cada día y me ayuda a ser mejor. ¿Te vienes?